Комплекс Езерото
Ресторант

Ресторантът на комплекс ЕЗЕРОТО предлага на своите гости два салона - битов и класически които задоволяват вкуса и на най - взискателните клиенти. Ресторантът разполага с 100 места, което създава изключително удобство за организиране както на бизнес срещи, изискани коктейли, сватбени тържества и фирмени партита, така и на семейни обеди и вечери.
Елегантен класически салон предлага уединение за специални поводи. Изисканата му обстановка предлага романтика и уют, а в битовия салон ще се насладите на камина, която излъчва уют и топлина.
На любителите на природата предлагаме чудесна градина със 70 места и изглед към Суходолското езеро. Несравнимата гледка прави градината предпочитано за отмора през летните месеци.

В основния салон уют и топлина създават каминa и уникална колекция от малцово уиски.
За летния сезон - градина, богато аранжирана с цветя и невероятна панорама към София. Обособен детски кът.Интернационална кухня с традиционно меню и голямо разнообразие на морски деликатеси, риба, както и богатата селекция подбрани напитки от всички континенти, предават духа на родните си места, карайки Ви да се потопите в уюта, романтиката и топлината им. Съчетание от типични български ястия по стари семейни рецепти и интернационална кухня за ценители на кулинарното изкуство.

Винения лист се оценява по достойнство от енолозите поради богатият избор на маркови питиета и вина подбрани по най - изтънчен вкус.


ЗА НАС ДУМАТА „НЯМА” Я НЯМА.....

За нас
Ресторант
Хотел
СПА клуб
Галерия
Контакти