Комплекс Езерото
СПА клуб

Ново в комплекс “Езерото”

 
Към вече съществуващия ресторант и хотел “Езерото” се откри и СПА клуб (или така нареченото здраве чрез вода), в който ще се освободите от грижите и ще се почуствате добре.
 
В забързаното ежедневие времето никога не спира, но дори и в условията на градската среда, човек трябва да намери малко свободно време за себе си. Ние ви предлагаме точно това. При нас може да се заредите с нова енергия за следващия работен ден. На Ваше разположение уникална сауна на дърва, позволяваща да се ползва и като парна руска баня (парилка), с прилежащия към нея кът за релакс и отмора. Комбинацията от топлината на сауната с леденото потапяне или поливане през определени интервали подобряват кръвообръщението и укрепват имунната система. Сауната е идеално средство за тренировка на дейността на сърцето, кръвоносните съдове се разширяват и кожата се снабдява с повече кръв. Тялото се почиства от токсините .
В джакузито може да усетите истински комфорт между комбинациите на аромати, благоухания и релаксираща музика. Това ще допринесе за пълен релакс на тялото и душата.
 
 
Ние разполагаме и с масажисти, които са специалисти в стандартните и класически лечебни масажи. Те ще ви дадат компетентни съвети коя продцедура е най-подходяща за Вас. Може да се поглезите с ароматерапия или антицелулитни процедури:
 
1 - Масаж на тяло - 60мин. – 40лв.
    - класически тонизиращ
    - релаксиращ
2 - Частичен масаж - 30мин. – 20лв.
    - гръб, крака, ръце
3 – Масажна яка - 30мин. – 20лв.
4 – Зонотерапия – 40мин. – 30лв.
   - масаж на рефлексогенните зони на стъпалото
5 – Антицелулитен + бодирепинг - 60мин. – 20 лв.
6 – Антицелулитен с мед - 40-60мин – 20 лв
7 – Антицелулитен с шоколад - 40-60мин – 20лв.
8 – Медотерапевтичен масаж (гръб) - 40-60мин – 40лв
9 – Шоколадов масаж гръб + маска - 60мин – 30лв
10 - Шоколадов масаж цяло тяло - 60мин – 50лв
11 – Спортен масаж - 40мин – 40лв
12 – Частичен спортен масаж - 20мин – 20лв
 
При нас може да използвате и хоризонталния солариум “SUNARY” със системата Basic Care която сканира за типа кожа, нейната влажност и чуствителност и определя най-полезния режим за получаване на равномерен тен. Хоризонталния солариум е удобен за използване, тялото е в легнало положение, отпуска се и релаксира добре.
 
Безспорен е ефектът от UV лъчите върху човешкото тяло. Предимството на солариумите пред естествените лъчи на слънцето са многобройни. Най-голямото предимство е, че спектърът и мощноста на лъчите контролируема, поради което те не са вредни за кожата.
 Цена солариум: 1мин – 1лв
 
 Ценоразпис: Руска баня (парилка)
   Цена с масаж – 100лв. нас час (мин 2 часа)
   Над 4 часа – 80лв. на час
   Над 8 часа – 60 лв. на час
 
Цена без масаж – 70лв. на час (мин 2 часа)
    Над 4 часа – 60 лв. на час
    Над 8 часа – 50 лв. на час

 

За нас
Ресторант
Хотел
СПА клуб
Галерия
Контакти